Το Γκολφ στην Κρήτη και την Ελλάδα

Το γκολφ είναι ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ραγδαία στην Ελλάδα και κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους. Το γκολφ στην Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη εμπειρία και τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μια σημαντική ανάπτυξη με νέα «γήπεδα» γκολφ, αλλά και με την ανακαίνιση των κλασικών επιλογών. Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι επιλέγουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα με μερικές παρτίδες γκολφ.


Οι διακοπές στην Κρήτη είναι ιδανικές για όλους. Είτε είστε λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, λάτρης του ήλιου, λάτρης της ιστορίας ή λάτρης της φύσης, η Κρήτη τα έχει όλα. Ακόμα καλύτερα, αν θέλετε να συνδυάσετε τις διακοπές στον ήλιο με λίγο γκολφ. Το κλίμα της Κρήτης είναι ιδανικό για γκολφ αφού όλοι μπορούν να εξασκηθούν σχεδόν όλο το χρόνο.


Στην Κρήτη, υπάρχει διαθέσιμο μόνο το Crete Golf Club στην Χερσόνησο Ηρακλείου, το οποίο μετά την ανακαίνιση του η οποία ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2015, παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με μοναδικά τοπία φυσικής ομορφιάς θα μεταμορφώσουν τις πολυτελείς σας διακοπές γκολφ στην Ελλάδα σε μια ιδανική εμπειρία.


Για τους μικρούς λάτρεις του γκολφ, για ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι ακόμα εξοικειωμένοι με το συγκεκριμένο άθλημα ή για παραθεριστές οι οποίοι θέλουν να περάσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς παράλληλα με τις διακοπές τους, στην Κρήτη υπάρχουν διαθέσιμα και αρκετά γηπεδάκια μίνι γκολφ.


Όσοι λοιπόν θέλετε να συνδυάσετε τις διακοπές σας στον ήλιο και τη θάλασσα με λίγο γκολφ, μπορούν να κλείσουν τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια για Κρήτη και να ετοιμάσουν βαλίτσες για μια μοναδική εμπειρία.Crete Golf Club

Το γήπεδο γκολφ “The Crete Golf Club” 18-οπών στη Χερσόνησο, έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα γηπέδων γκολφ Bob Hunt.

Η τοποθεσία του είναι τόσο προνομιακή όσο και στρατηγική, αφού βρίσκεται σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου που αποτελεί βασική πύλη από δεκάδες ευρωπαϊκές πόλεις προς την Κρήτη μέσω απευθείας πτήσεων. Επιπλέον, μόνο τρία λεπτά χωρίζουν τους παίκτες του γκολφ του Club μας από τις κοσμοπολίτικες παραλίες και τα πολυτελή τουριστικά θέρετρα της Χερσονήσου.

Το The Crete Golf Club συνδυάζει τρία βασικά στοιχεία-κλειδιά, το φυσικό περιβάλλον, τον ήπιο καιρό και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, γεγονός που το καθιστά ακαταμάχητο για τους γκόλφερ.

Μετά την εκτεταμένη ανακαίνιση που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2014, το πλήρως ανακαινισμένο “The Crete Golf Club” ανοίγει ξανά τις πύλες του από τον Οκτώβριο του 2015 και είναι σίγουρο πως διαθέτει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να εξελιχθεί στο νέο αγαπημένο γήπεδο των παικτών του γκολφ.

Στο The Crete Golf Club, μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή στο πολυτελές clubhouse, όπου η φιλική ομάδα εξυπηρέτησης είναι έτοιμη και πρόθυμη να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Το ευρύχωρο εστιατόριο προσφέρει τον ιδανικό χώρο για το δείπνο σας. Επίσης μπορείτε να μάθετε πώς να παίζετε γκολφ στην Ακαδημία Γκολφ της Κρήτης και να ακονίστε το παιχνίδι σας στις εγκαταστάσεις εξάσκησης. Τέλος, το Pro Shop είναι εφοδιασμένο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του απαιτητικού παίκτη γκολφ.

γκολφ κρητη

Ξενοδοχεία κοντά σε γήπεδα γκολφ & mini golf

Ξενοδοχεία Γκολφ στην Κρήτη

Οι επισκέπτες μπορούν να διαμείνουν στο Crete Golf Club Hotel ή σε άλλα κοντινά πολυτελή ξενοδοχεία όπως τα παρακάτω:

 • Village Heights Resort

 • Lyttos Beach

 • Elysian Suites

 • Paradise Island Villas

 • Terpsichori Villa & Apartments

 • Elounda Peninsula All Suite Hotel

 • Ikaros Beach, Luxury Resort & Spa

 • Elounda Bay Palace


Mini Golfs στην Κρήτη


 • Σίσσι Μίνι Γκολφ (Λιμάνι Σισσίου, Σίσσι, Κρήτη)

 • Rocky Pass Mini Golf (ΠΕΟ Κισσάμου Χανίων, Κρήτη)

 • Crazy Mini Golf (Δημοκρατίας 100, Μάλια, Κρήτη)

 • Mini Golf Beach Platania (Μάχης Κρήτης 210, Ρέθυμνο, Κρήτη)

 • Alalum